Сьогодні: 22.10.2024
banner468x60

Яких змін з 2022 року зазнали локальні медіа північних прифронтових областей: презентація он-лайн дослідження

Шановні колеги! 
 
Запрошуємо вас долучитись до обговорення онлайн дослідження стану локальних медіа в Житомирській, Сумській та Чернігівській областях, яке проводилось в рамках проекту “Виклики та рішення для стійкості місцевих ЗМІ”.
Дослідження проводилось он-лайн та методом глибинних інтерв’ю з редакторами та журналістами трьох областей протягом трьох тижнів, участь в опитуванні взяли 40 респондентів. Його метою було  вивчення поточного стану та основних викликів локальних та гіперлокальних медіа трьох областей північної частини України для подальшого узагальнення і вироблення спільних рішень.
Запрошуємо вас до участі в он-лайн презентації 30 вересня(понеділок) о 16.00
 
 
Презентація відбудеться  на платформі ZOOM 
 
 
Meeting ID: 770 5086 4609
Passcode: M7uLjj
 
Захід відбудеться в рамках проекту Асоціації професійних журналістів та рекламістів Житомирщини  “Виклики та рішення для стійкості місцевих ЗМІ”,який  здійснюється в партнерстві з ГО Сумський прес клуб та ГО «Моє місто»( Чернігів) за підтримки «Проекту «Посилення стійкості медіа в Україні». Впроваджується Фундацією «Ірондель» (Швейцарія) та IRMI, Інститутом регіональної преси та інформації (Україна). Фінансується Фондом «Швейцарська солідарність» (Swiss Solidarity)»

  • АНОНСИ ПОДІЙ
  • ПОПУЛЯРНЕ
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next