Сьогодні: 07.05.2024
banner468x60

У Чернігові презентують результати всеукраїнського дослідження щодо стану регіональної журналістики

Які основі спільні проблеми, потреби та виклики об’єднують регіональних журналістів з різних областей України? Як змінилося становище медіа під впливом війни?

Запрошуємо представників медіа, редакторів, прессекретарів і комунікаційників Чернігова та області на презентацію та обговорення результатів дослідження «Регіональна журналістика України у розбудові толерантного інформаційного простору», що проводилося на замовлення ВОГО «Вінницький прес-клуб» у лютому-березні 2024 року. Участь в опитуванні взяли майже 600 представників медіа сфери з 24 областей України. Проаналізували ці дані соціологи ГО «Інститут соціальних досліджень і політичного аналізу».

Результати опитування дадуть відповіді на питання:

-       Які професійні наслідки спричинила війна для журналістів локальних медіа?

-       Наскільки наявний публічний діалог щодо вразливих груп населення в громадах?

-       Чи мають представники громадськості доступ до рішень органів місцевого самоврядування?

-       Як висвітлюються в медіа теми різних соціально вразливих груп?

-       Які потреби в інформації щодо толерантного висвітлення чутливих тем і вразливих груп має журналістське середовище?

Учасникам/учасницям буде запропоновано доєднатися до дискусії щодо створення «Всеукраїнської коаліції регіональних медіа за толерантний інформаційний простір».

Коли? Зустріч у форматі медіакав’ярні відбудеться в четвер, 18 квітня о 14.00.

Де? В приміщенні Чернігівського хабу освітнього дому з прав людини за адресою: вул. Магістратська, 19-а.

Хто? Результати презентуватиме Вікторія Сидорова – співзасновниця чернігівського Медіа-центру «Моє місто»,  медіаекспертка, редакторка та журналістка.

Для участі просимо завчасно зареєструватися за ном: 097-087-00-10 або листом на електрону пошту: victoriasydorova@gmail.com

 

Захід відбувається у рамках проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними медіа», який реалізує ГО "Вінницький прес-клуб" за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги від уряду Великої Британії. Будь-які думки, висловлені під час заходу, належать авторам і не обов’язково відображають погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів та Уряду Великої Британії.


  • АНОНСИ ПОДІЙ
  • ПОПУЛЯРНЕ
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next